grattisss älskling!


ida så fyller min fina vän fanny år! hoppas hon haft en awesome dag! kvällen kommer iaf bli awesome, för snart far jag in på middag hos fanny med en massa fina!
älskar dig tok ♥

uh me gad

atm sitter jag och torterar mig själv genom att lida igenom mean girls... fyfan! fattar inte riktigt varför jag gör det


fin bild på meg och mina fina saknade emma älsklng


Kom å joina mig

FAKTA: jag suger på uppdatering, på att hålle de jag lovar.. och de kommer aldrig bli av att jag berättar allt som hände när vi va ute med husbilen. så kolla in LINAs blogg ist, hon kommer nog berätta :)

annars så igår badade jag hos syster igår, sen på kvällen for jag in till kusin så for vi på friskis och svettis pass, haha.
idag så sov jag halva dagen, sen gick jag bort till syster och va där ett tag sen skjutsade hon hem mig. sen har jag gjort en paj och ba chillat. om nån vill komma och joina mig är det helt ok!!!!! ensam hemma tills söndag (y)
imorgon så ska jag bada med kusiner och sen umgås med jessica! ♥
fred ut


Broken. Love. Fat.


härifrån


Never regret anything. Because at one time it was exactly what you wanted.

nu så är man hemma efter 12 dagar av skratt och kul! orkar inte berätte vad vi ha hittat på just nu utan de få ni vänta på :)
ikväll har jag umgåtts med min fina familj och imorgon så ska jag gå bort till syster och prova på hennes bryga, se om den är nå kul att hoppa från :D
fred ut


Hogwarts is my home!

hejsan..
bra uppdatering eller? nejmen veckan i lycksele på lappis var sjukt bra och kul! träffade en massa bra folk och ja, det var awesome! :D
sen efter jag kom hem i måndags har jag umgåtts med vänner typ 31, och idag har jag varit hos min moster och badat i pool osv. sen har jag sett harry potter!!!! sista filmen ju :'( den var bra men jag tyckte de va dåligt när dom missar grejer och så, stör mig så sjuk på de... dom borde age med freds död! :O iaf
men imorgon asså!!!! då följer jag med underbara lina den fina ut med husbilen och busar! vi ska åka ner mot göteborg och så, liseberg here we come! längtar sjukt tills de (a)
just nu så håll jag på att fixa med mina bilder och så, måste fortsätta nu ;<
vi får se om vi hörs i veckan, PUSSS


gammmbiilld! hahah ♥

hej där!

ändrade planer
ist för att dra ut med båten, hänger jag nu med victoria till lycksele en vecka
kommer bli sjukt nice!

igår for jag in till jessica så gick vi och köpte b&j, sen våldgästade vi victoria och var där tills tie ungefär
idag vaknade jag halv elva, for in och köpte lite grejs och nu så har jag umgåtts med tindra. vi har lekt med hundarna, ritat på min vägg, gått med hundarna och blivit blöta!
nu ska jag snart fara in till victoria, så blir nog ingen uppdatering på en vecka...
ses!


hahahah gammal ful bild på mig och victoria, från över ett år sen när vi fjantade oss!


how old would you be if you didn't know how old you are?

hi there
kom typ precis hem från stan, for in till typ halv ett till victoria, som va på sensus och så. så jag ar där typ en timme och pratade med hon och mejva! mys ändå :)
blir dock ingen moppe för andrea, jag ska satsa pengarna på språkresa nästa år! fett värt ;) längta till de ändå redan haha
sen så kom mamma och hämtade mig så sprang vi på biblan och lånade böcker. far ut med båten imorgon, OM NI VILL HÄNGA MED SÅ ÄR DET BARA ATT GÖRA'T!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! call me
nu så ska vi äta lunch med syster och så, kewlt.
ikväll tänker jag ta och hitta på nått sanna mina ord! hihi
har inget vättigt att skriva, såg as dålig film igår, men den gjorde mig fortfarande rädd, fuck bo ensam i eget hus ibland, blir rädd för allt..